Gulve

Attention Group A/S startede med gulvene

Navnet Attention Floor udsprang af et ønske om at give gulvene den opmærksomhed, der er nødvendig, hvis man skal formidle kvalitet til rummet.

Vi arbejder i mange materialer og har egen produktion af gulvelementer i forskellige materialer, og udvikler hele tiden nye produkter baseret på kundernes behov.

Ved at variere lim, underlag og overfladebehandling, kan vi give vores gulve forskellige egenskaber alt efter, hvilket rum gulvet skal passe til. Det betyder blandt andet at vi kan kontrollere trinstøj og slid på en måde som ikke var muligt eller kutyme for få år siden.

Attention Floor® Vinyl

Attention Floor Vinyl er vores eget specialudviklede vinylgulv, der er født med unik trinstøjsdæmpning på 16,8dB. Desuden er den strukturtrykte vinyloverflade ekstremt slidstærk. Vi lægger typisk Attention Floor Vinyl i butiks- og udstillingslokaler, men også i stigende grad i kontormiljøer, kældre, køkkener, lejeboliger, skoler, institutioner, offentlige bygninger med mere, hvor man har fået øjnene op for hvad trinstøj betyder for arbejdsmiljøet. Fordi vi selv producerer gulvene kan vi sælge Attention Floor til en konkurrencedygtig pris og i næsten enhver finish.

Trægulve

Der er tradition i at lægge et trægulv og vi har varianter i tusindvis. Vi hjælper med valg af underlag, lim, overfladebehandling og et visuelle udtryk, fordi vi ved det er centralt for oplevelsen af gulvet og rummet – nu og mange år frem i tiden.

Linoleum

Linoleum er et naturprodukt og et af de ældste kendte, rene gulvmaterialer. Den lange udvikling betyder, at man kan få linoleumsgulve i mange forskellige udformninger, som baner eller fliser, med lyddæmpende underlag og en behandling, der gør det nemt at vedligeholde. Attention Group A/S samarbejder med verdens største linoleumsproducenter, derfor kan vi levere næsten alle de linoleumsgulve, der findes på markedet.

Tæpper

Et tæppe kan definere stemningen i et rum for alle sanser, det dæmper aktivt lyden og med mønstre og kvaliteter kan man skabe en næsten hvilken som helst effekt. Det kræver dog viden at vælge den rigtige tæppeløsning, både æstetisk og funktionelt. Vi har redskaberne og erfaringen til at rådgive dig om, hvordan du får den bedste effekt af dit tæppe.

Kontakt os på 44 53 01 00 for at høre mere om hvad vi kan tilbyde.